Wij bieden efficiënte IT ondersteuning, die je zelf niet in huis hebt!

Wij bieden efficiënte IT ondersteuning in de cultuur branche door de inzet van projectmanagement, analyse en advies. Door organisaties te ondersteunen, waar de IT afdeling ontbreekt en kennis en tijd ontbreekt, bieden we onafhankelijke IT kennis waar het nodig is.

Van de kleinste vraag tot implementaties van nieuwe pakketten; wij verzorgen het gehele project. Door aandacht te hebben voor ondersteuning van alle gebruikers, staan wij garant voor een efficiënt gebruikte IT omgeving. Want als de IT omgeving efficiënt wordt ingericht, kan deze ook efficiënt gebruikt worden.

ONZE EXPERTISES

PROCESOPTIMALISATIE.

Wat kan er beter om efficiënter te werken of om de productiviteit te verhogen? We kijken mee naar de processen die anders kunnen. Wij creëren overzicht en helpen bij het opschonen van het zogenaamde IT-landschap. Welke applicaties zijn er in gebruik door wie, waar worden ze voor ingezet, welke data wordt er gedeeld, enzovoort. 

Het optimaliseren van processen kan in de praktijk een ingewikkeld vraagstuk zijn. Hoe zien mijn huidige processen er nu uit? Waar zitten de verbeterpunten en hoe kan mijn werk efficiënter ingericht worden? Wat is nou de beste werkwijze voor mijn mensen? Hoe haal ik de benodigde kennis aan boord? Hoe zorg ik voor ambassadeurs van het nieuwe proces? IT Efficiency helpt jou hierbij. 

APPLICATIEBEHEER.

Het onderhouden van je applicaties is vaak complex. Veel organisaties beleggen dit bij diverse collega's, die er het meest mee werken. Dat zorgt vaak voor een blinde vlek én de minimale tijd voor verbetering.

Wij helpen organisatie bij het verbeteren van de inzet van de applicaties. Voldoen de applicaties nog aan de wensen en eisen van de gebruikers? Heeft de leverancier nieuwe innovaties of bijvoorbeeld koppelingen bouwen om het werk efficiënter te maken? Dit zijn vragen waar IT Efficiency bij komt helpen!

Je wilt toch dat applicaties optimaal (samen) werken?

DIGITAAL PROJECT MANAGEMENT.

Een veelgehoorde klacht is dat er geen tijd, capaciteit of prioriteit kan worden gegeven aan het starten van een nieuw digitaliseringsproject. De dagelijkse gang van zaken slokt alle tijd op terwijl er wel grote wensen zijn om de digitale transformatie in gang te zetten.

Daarom bieden wij projectmanagement aan. We ondersteunen alsof we onderdeel van het team zijn en zorgen voor alle projectgerelateerde onderdelen (scope, budget, tijdlijn, knelpunten, taken).

Of het nou gaat om implementatie applicatie- of hardwareselectie, migratie naar Microsoft365 of een E-commerce vraagstuk.  Wij zijn breed inzetbaar!

Wat anderen over ons zeggen

Deventer schouwburg logo 2

Deventer Schouwburg

"Doortastend, stelt de juiste vragen en weet door te duwen waar dat nodig is"

- Daphne Scholting

Logo markant uden

Markant Uden

"Een sessie met IT Efficiency gaf ons veel inzicht in al onze processen. Met enkele ‘kleine’ stappen kunnen we een groot verschil maken in onze processen"

- Liset ten Tije

Schouwburg amstelveen logo

Schouwburg Amstelveen

"IT Efficiency zet jouw organisatie aan tot nadenken en het efficiënter maken van je huidige procesflow"

- José Haverman