Slogan website

Wij zijn IT Efficiency!

IT Efficiency is het projectbureau dat de cultuurbranche ondersteunt bij IT-vraagstukken. Onze missie is om de cultuurbranche te helpen met het digitaliseren achter de schermen. Wij ondersteunen organisaties zonder uitgebreide IT afdeling, waar kennis en tijd ontbreekt voor alle soorten IT-projecten.

We zijn de onafhankelijke vertaler tussen de business en de techniek. Wij maken IT makkelijker. Onze projecten zijn succesvol omdat we elk project benaderen vanuit de gebruiker, het proces en het resultaat in plaats van vanuit de techniek.

Onze kernwaarden

Onafhankelijk icoon transparant

ONAFHANKELIJK

Wij hebben geen afspraken of belangen met leveranciers. Zijn niet gebonden aan specifieke applicaties of oplossingen. De gebruiker staat centraal en we zoeken naar de beste oplossing voor de organisatie, niet naar de mooiste techniek!

Pragmatisch icoon transparant

PRAGMATISCH

Wij schrijven geen dikke advies-rapporten, we zijn praktisch en to the point. Wij maken de IT begrijpelijk en behapbaar. Wij denken in oplossingen en zijn doelgericht. In onze aanpak bieden we totaalondersteuning en gaan we altijd voor het beste resultaat.

Nieuwe iconen opties (9)

ENTHOUSIAST

We vinden het vooral echt heel leuk om culturele ondernemers te helpen. Met plezier en passie werken we samen aan een efficiënt proces en een werkend applicatielandschap. Eigen-schappen van ons zijn ontspannen, dienstverlenend en verbindend.

Ons team

Team

Marieke van Gent

Eigenaar

Keep calm and always sparkle!

Enthousiast en vol energie, verbinder, open, oprecht, authentiek, betrouwbaar, duidelijk, doortastend, doorzetter en altijd op zoek naar verbetering

Inez van Kleef

Senior projectmanager

They never forget your energy!

Servicegericht - positief - leergierig - intelligent

Anouk Hagenaar

Junior projectmanager

Create your own sunshine!

Ambitieus, leergierig, enthousiast, betrouwbaar, sociaal, secuur, klant- en resultaatgericht. Een echte ondersteuner die een belangrijke bijdrage levert aan onze projecten.

Yvette Berkhof

Junior projectmanager

They never forget your energy!

Servicegericht - positief - leergierig - intelligent

Wij ondersteunen de missie van RightBrains

Rightbrains logo
Onze missie is om het aantal vrouwen in digitaal georiënteerde functies te vergroten. Waarom? Omdat we geloven dat dit een kans biedt voor innovatie en succes. Samen met onze partners bouwen we aan een match- en mentorplatform waar vrouwen in alle stadia van hun carrière interesses kunnen verkennen terwijl ze netwerken met collega's en leiders uit de sector.
Onze educatieve ervaringen zijn ontworpen om deelnemers te helpen nieuwe vaardigheden te leren en kennis op te doen van industrie-experts en collega's om hen te ontwikkelen tot toekomstige leiders. De carrière-verhalen zijn bedoeld om vrouwen met verschillende opleidingsachtergronden en in verschillende sectoren te inspireren om het beeld van de digitale technologie te veranderen.