WAAROM HET HELPT OM JE PROCES TE VERBETEREN?

04 april 2022    |     12:30 uur

Geweldig, je hebt weer een bijzondere voorstelling binnen gehaald. Een voorstelling waar je natuurlijk een groot publiek bij wilt hebben. Tijd dus de voorstelling in het systeem in te voeren en de kaartverkoop en de promotie te starten. Handelingen die voor elke voorstelling gelijk zijn, toch zien we nog vaak dat veel handelingen dubbel worden gedaan.

Wat als het nu eens veel sneller kan, omdat je aan de achterkant alles op orde hebt en je met een paar klikken alles in een keer regelt?

PowerBI

Weg met de spreadsheets

In veel theaters zien we dat in verschillende systemen dezelfde informatie wordt ingevoerd. Soms zelfs nog in excel-spreadsheets. En dat terwijl er zoveel meer mogelijk is, als je kiest voor een of meerdere systemen die gemakkelijk met elkaar te koppelen zijn. Door met een systeem te werken of door meerdere systemen te koppelen, creëer je inzicht in overbodig werk. En houd je tijd over voor andere zaken.

Inzicht geeft overzicht

In inventarisatie sessies maken we inzichtelijk wat iedereen de hele dag aan het doen is. Hierdoor wordt zichtbaar waar werk zit dat dubbel en onnodig is. Dit doen we samen met medewerkers uit diverse lagen van de organisatie. Van directie tot operationeel medewerker, iedereen is onderdeel van het proces. En krijgt zo de ruimte om mee te denken in de verbetering van de processen. Wij kijken vanuit de klantbehoefte om te bepalen welk systeem het beste bij jullie theater past. Het kan dus zijn dat jullie dit systeem zelfs al gebruiken. Er hoeft niet altijd geïnvesteerd te worden in een nieuw systeem.

Focus op wat er al is

We kijken altijd vanuit de huidige situatie. Als je inzicht hebt in de repeterende handelingen die komen kijken bij het organiseren van elke voorstelling, kun je op zoek naar het beste systeem. Misschien gebruik je dit systeem al, maar heb je nog niet alle mogelijkheden van het systeem ontdekt. Wij helpen je te ontdekken het beste gebruik te maken van wat er al is.

Wat kan IT Efficiency hierin voor je betekenen?

Het is onze kracht om jouw organisatie soepel te laten draaien. Wij zijn professionals met een hart voor IT èn het theater. Wij nemen al het IT-werk uit handen en zijn aanspreekpunt voor de wensen en eisen van iedere gebruiker. Wij bekijken wat er nodig is aan de hand van jullie wensen en gaan daarmee aan de slag.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Wil je een overzicht van 8 optimalisatietips om jouw organisatie efficiënter in te richten? Ontvang ze dan gratis!