IT Efficiency begeleidt bij de ontsluiting van branchespecifieke data voor bijvoorbeeld rapportages voor directie of andere stuurinformatie. Wij kijken naar de benodigde informatie voor de organisatie uit de verschillende systemen en hoe je deze kunt combineren om meer inzicht te krijgen.

Website leveranciers banner

Rapportagebeheer in de cultuurbranche

figi

Hotel Theater Figi

Wanneer je een directeur bent van een hotel, theater, vergadercentra, bioscoop of allemaal tegelijk kan het voordelig zijn een totaaloplossing te hebben om dagelijks op te sturen.

IT Efficiency is voor Hotel Theater Figi aan de slag gegaan om beter te kunnen sturen op data doormiddel van één of meerdere rapportages. Dit zodat er heel eenvoudig één overzicht gemaakt kan worden, waarmee dagelijks, wekelijks of maandelijks de stand van zaken per afdeling of bedrijf inzichtelijk wordt. Op deze manier maak je de processen voor werknemers makkelijker door zo optimaal en efficiënt mogelijk te werken.

De ontwikkelingen wat betreft rapportages gaan ontzettend hard, dus het is belangrijk hier goed mee bezig te zijn. Door te investeren in de creatie van specifieke rapportages en dashboards gaan cijfers in de organisatie leven. Als directeur heb je vaak geen tijd om individueel alle systemen te bekijken. Met een totaaloverzicht in bijvoorbeeld Microsoft PowerBI heb je maar 1 druk op de knop nodig om dagelijks inzicht te hebben.

"Één druk op de knop en ik heb gewoon mijn rapportages!"