Applicatiebeheer

Veel culturele organisaties ervaren stijgende kosten voor het applicatiebeheer, onderhoud, gebrekkige documentatie en onderdelen die niet goed werken. Daarnaast zorgen de toenemende technische complexiteit voor het ontbreken van specifieke applicatiekennis in huis.

Ondersteuning nodig?

Wij kunnen je ondersteunen met applicatiebeheer, op een pragmatische manier, door alle vragen en problemen van jullie over te nemen en op te lossen. We hebben contact met jullie leveranciers en vertalen jullie vragen, zodat een oplossing snel gevonden is.

Voorbeelden van applicatiebeheer in de cultuurbranche

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Schouwburg Concertzaal Tilburg hebben wij ondersteund met het ICT-beheer, om zo de medewerkers te kunnen ontzorgen. Met als resultaat dat er beweging kwam in zaken die al langer op de plank waren blijven liggen.

Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen heeft IT Efficiency ingezet om tweewekelijks op locatie te komen om alle vraagstukken omtrent de applicaties neer te kunnen leggen. Samen optimaliseren we het gebruik van de planningssoftware.

Het Nationale Theater

Bij HNT zijn wij begonnen als interim applicatiebeheerders van hun planningssoftware. Dit is voortgezet met als resultaat een geoptimaliseerd systeem en een gebruikersgroep die zaken voor de lange termijn aanpakt.

Meer informatie?

Voor meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen kun je contact met ons opnemen via info@it-efficiency.nl. Je kunt ons ook bereiken via onze LinkedIn-pagina of neem contact op met één van onze teamleden!