Het IT Efficiency team

Samen met 5 fantastische collega’s vormen wij een bruisend IT-projectbureau! Wij zijn onafhankelijk, onderzoekend, pragmatisch en bovenal actiegericht. Met ongekend enthousiasme streven wij naar de allerbeste digitale  oplossingen voor iedereen in de cultuurbranche. Laat ons met je meedenken; samen maken we het verschil!

Keep calm and always sparkle!

Marieke van Gent

Directeur
marieke@it-efficiency.nl
+31 (0)85 073 0191
Create your own sunshine!

Anouk Hagenaar

Digitaal Projectmanager
anouk@it-efficiency.nl
+31 (0)85 073 0192
Be yourself, everyone else is already taken!

Maaike Smit

Digitaal Projectmanager
maaike@it-efficiency.nl
+31 (0)85 073 0194
Be your authentic unique Self!

Irma Lamberts

Project Assistent
irma@it-efficiency.nl
+31 (0)85 073 0193
Be happy, be bright, be you!

Elise Duim

Project Assistent
elise@it-efficiency.nl
+31 (0)85 073 0195

Onze kernwaarden

Onafhankelijk

Wij hebben geen afspraken of belangen met leveranciers. Zijn niet gebonden aan specifieke applicaties of oplossingen. De gebruiker staat centraal en we zoeken naar de beste oplossing voor de organisatie, niet naar de mooiste techniek!

Pragmatisch

Wij schrijven geen dikke advies-rapporten, we zijn praktisch en to the point. Wij maken de IT begrijpelijk en behapbaar. Wij denken in oplossingen en zijn doelgericht. In onze aanpak bieden we totaalondersteuning en gaan we voor het beste resultaat.

Enthousiast

We vinden het vooral echt heel leuk om culturele ondernemers te helpen. Met plezier en passie werken we samen aan een efficiënt proces en een werkend applicatielandschap. Eigenschappen van ons zijn dienstverlenend en verbindend.