Wij zijn team IT Efficiency. Een enthousiast IT projectbureau. Meedenkend, onderzoekend, pragmatisch en actiegericht. 

Wij gaan voor de beste oplossing voor de medewerkers in de cultuurbranche.

Profielfoto Marieke

Marieke van Gent

Directeur

Keep calm and always sparkle!

 

Profielfoto Anouk

Anouk Hagenaar

Digitaal projectmanager

Create your own sunshine!

 

 

Profielfoto Irma

Irma Lamberts

Project Assistent

Be your authentic unique Self!

 

 

Profielfoto Maaike

Maaike Smit

Digitaal projectmanager

Be yourself, everyone else is already taken!

 

 

Onze kernwaarden

Icoon kerwaarden 1

ONAFHANKELIJK

Wij hebben geen afspraken of belangen met leveranciers. Zijn niet gebonden aan specifieke applicaties of oplossingen. De gebruiker staat centraal en we zoeken naar de beste oplossing voor de organisatie, niet naar de mooiste techniek!

7

PRAGMATISCH

Wij schrijven geen dikke advies-rapporten, we zijn praktisch en to the point. Wij maken de IT begrijpelijk en behapbaar. Wij denken in oplossingen en zijn doelgericht. In onze aanpak bieden we totaalondersteuning en gaan we altijd voor het beste resultaat.

8

ENTHOUSIAST

We vinden het vooral echt heel leuk om culturele ondernemers te helpen. Met plezier en passie werken we samen aan een efficiënt proces en een werkend applicatielandschap. Eigenschappen van ons zijn dienstverlenend en verbindend.

Wij ondersteunen de missie van RightBrains

Rightbrains logo
Onze missie is om het aantal vrouwen in digitaal georiënteerde functies te vergroten. Waarom? Omdat we geloven dat dit een kans biedt voor innovatie en succes. Samen met onze partners bouwen we aan een match- en mentorplatform waar vrouwen in alle stadia van hun carrière interesses kunnen verkennen terwijl ze netwerken met collega's en leiders uit de sector.
Onze educatieve ervaringen zijn ontworpen om deelnemers te helpen nieuwe vaardigheden te leren en kennis op te doen van industrie-experts en collega's om hen te ontwikkelen tot toekomstige leiders. De carrière-verhalen zijn bedoeld om vrouwen met verschillende opleidingsachtergronden en in verschillende sectoren te inspireren om het beeld van de digitale technologie te veranderen.