Ondersteuning bij digitale projecten

Ontdek de magie van onze IT ondersteuning! Bij ons vind  je een team van gepassioneerde projectmanagers die klaarstaan om jouw bedrijf te ondersteunen bij digitale projecten als je geen interne kennis hebt of de mensen ontbreken om het zelf te doen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

  • We bieden ondersteuning bij digitale projecten; implementatie, selectie, optimalisatie, etc. 
  • We transformeren jouw IT omgeving zodat het vlekkeloos en efficiënt werkt.
  • We ontzorgen jouw organisatie door zowel strategische als operationele ondersteuning te bieden
  • We coachen jouw team zodat ze op een praktische en effectieve manier de systemen gebruiken.
  • We laten je zien dat het succes van jouw IT-omgeving afhangt van de tevredenheid en het gemak van de gebruikers.

Hoe doen we dat? Met een arsenaal aan expertise, natuurlijk! Hier zijn slechts enkele voorbeelden van wat we in huis hebben:

Digitaal projectmanagement

Wil je heel graag starten met jouw digitaliseringsproject, maar krijg je het niet van de grond, doordat de dagelijkse werkzaamheden steeds voorrang krijgen? Geen zorgen! Wij zijn hier om die digitale dromen waar te maken met onze expertise in Projectmanagement.

Stel je voor: een projectmanager die naadloos integreert in jouw organisatie, alle touwtjes in handen neemt en zorgt voor een vlekkeloze ondersteuning van jouw project. Of het nu gaat om het implementeren van specifieke applicaties, het kiezen van de perfecte hardware, het overstappen naar Microsoft 365 of het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen – wij regelen het!

Van het selecteren van software voor ticketing, CRM, personeelsplanning, tot het analyseren van jouw hele applicatielandschap en het waarborgen van veiligheid – wij draaien onze hand er niet voor om. Met onze brede inzetbaarheid staan wij klaar om jouw digitale reis naar succes te begeleiden!

Applicatiebeheer

Eindelijk geen discussie meer over applicatiebeheer!

Het onderhouden van jouw apps kan een doolhof lijken waarin veel organisaties verdwalen. Vaak wordt dit overgelaten aan verschillende teamleden die er het meest mee werken, maar toch leidt dat tot een blinde vlek en een gebrek aan tijd voor echte verbetering.

Gelukkig zijn wij hier om de dag te redden met onze ondersteuning van jullie applicatiebeheer!

Onze experts op het gebied van bijvoorbeeld Yesplan, Smart Event Manager, Ticketmatic, Tixly, ITIX,  nemen jouw applicaties onder de loep nemen en ervoor zorgen dat ze voldoen aan de wensen en eisen van de gebruikers.

We blijven niet stilstaan en onderzoeken continu of jouw leverancier nieuwe innovaties heeft? Zijn er koppelingen die we kunnen bouwen om het werk nóg efficiënter te maken? Dit zijn precies de vragen waar IT Efficiency bij komt kijken!

Samen zorgen we ervoor dat jouw applicaties niet alleen optimaal werken, maar ook naadloos samenwerken, zodat er alleen blije tevreden gebruikers zijn!

Microsoft 365

Sta je op het punt om Microsoft 365 in te zetten in jouw organisatie? Maak je er al gebruik van, maar benut je nog niet het volledige potentieel? Of heb je ondersteuning nodig bij bijvoorbeeld het vastleggen van de rechten, de groepen en de beveiligingsinstellingen?

Wij kunnen je helpen!

Kun je je voorstellen dat jouw team moeiteloos samenwerkt, communicatie soepeler verloopt dan ooit tevoren en productiviteit de norm is. Dat is precies waar wij voor zorgen!

Met onze expertise zorgen we ervoor dat alle gebruikers de beste Microsoft 365-ervaring ervaren.

Van naadloze implementaties tot gepersonaliseerde trainingen en continue ondersteuning – wij staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw organisatie het maximale haalt uit Microsoft 365.

Laat ons je begeleiden bij je digitale projecten naar een wereld van grenzeloze mogelijkheden met Microsoft 365!