Wij bieden efficiënte IT ondersteuning met onze expertises die je zelf niet in huis hebt!

ONZE EXPERTISES

DIGITAAL PROJECTMANAGEMENT

Een veelgehoorde klacht is dat er geen tijd, capaciteit of prioriteit kan worden gegeven aan het starten van een nieuw digitaliseringsproject. De dagelijkse gang van zaken slokt alle tijd op terwijl er wel grote wensen zijn om de digitalisering in gang te zetten.

Daarom bieden wij als één van onze expertises "Projectmanagement" aan. We ondersteunen alsof we onderdeel van het team zijn en zorgen voor alle project-gerelateerde onderdelen (scope, budget, tijdlijn, knelpunten, taken).

Of het nou gaat om de implementatie van applicaties of hardwareselecties, de migratie naar Microsoft365 of een geheel procesoptimalisatie vraagstuk.

Wij zijn breed inzetbaar!

APPLICATIEBEHEER

Het onderhouden van je applicaties is vaak complex. Veel organisaties beleggen dit bij diverse collega's, die er het meest mee werken. Dat zorgt vaak voor een blinde vlek én minimale tijd voor verbetering.

Wij helpen organisaties bij het verbeteren van het gebruik van de applicaties met onze tweede expertise "Applicatiebeheer". Voldoen de applicaties nog aan de wensen en eisen van de gebruikers? Heeft de leverancier nieuwe innovaties of kunnen we bijvoorbeeld koppelingen bouwen om het werk efficiënter te maken? Dit zijn vragen waar IT Efficiency bij komt helpen!

Je wilt toch dat applicaties optimaal (samen) werken?

RAPPORTAGEBEHEER

Vaak worden applicaties binnen culturele instellingen naar redelijke tevredenheid gebruikt. Toch blijft de grote vraag bestaan naar meer over- en inzicht in data. Per applicatie zijn verschillende rapporten te draaien, maar het ontbreekt aan een totaaloverzicht.

Om dit overzicht te bieden helpen wij organisaties onze derde expertise; het ontwikkelingen van rapportages/dashboards. De complexiteit zit in het samenbrengen van de data, het toevoegen van rekenregels en dit correct samen te vatten.

Bij veel organisaties ontbreekt managementinformatie in één dashboard en wij bouwen deze mogelijkheid in business intelligence tools als Microsoft PowerBI.

"Een sessie met IT Efficiency gaf ons veel inzicht in al onze processen. Met enkele ‘kleine’ stappen kunnen we een groot verschil maken in onze processen" | Markant Uden