Meewerkstage - MBO/HBO

Ben je enthousiast, analytisch en pragmatisch en zoek je een meewerkstage ?

Zoek jij een meewerkstage bij een jong enthousiast IT projectbureau waar veel ruimte is voor eigen initiatief? Daar waar je mag meedenken over groei van nieuwe producten? Heb je interesse in het ontsluiten van data of het analyseren van data binnen de cultuur- en horecabranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inzicht in data

Steeds meer van onze klanten zijn op zoek naar meer inzicht in hun data. Het project tijdens deze stage bestaat uit het opzetten en inrichten van een dashboard met Power BI. IT Efficiency bouwt hiervoor een aantal dashboards, waarin de vele datastromen door middel van Power BI aan elkaar gekoppeld worden. Deze dashboards gaan onze klanten optimaal ondersteunen bij het vooruitkijken en terugkijken op de prestaties. Daardoor zijn deze dashboards ontzettend waardevol en erg gewenst. Hier is nog heel veel mogelijk en wij willen dat graag onderzoeken en aanbieden.

Vrijheid en verantwoordelijkheid tijdens je meewerkstage

Datagedrevenheid is beperkt binnen de branche Cultuur, Sport en Recreatie en wij willen daar graag helpen om verandering in aan te brengen. In dit project krijg je de vrijheid en de verantwoordelijkheid om de meewerkstage op jouw manier in te vullen. Uiteraard wel onder onze professionele begeleiding. Daarnaast maak je onderdeel uit van een klein team en is er tijdens je meewerkstage PowerBI ruimte voor diverse andere data-gerelateerde onderwerpen.

PowerBI

Ben jij de student die ons helpt met het inrichten van onze nieuwe PowerBI afdeling? Solliciteer dan snel!

Wat verwachten wij van jou? Je bent:

  • enthousiast en proactief
  • ondernemend en zoekt zelfstandig naar mogelijkheden
  • Je hebt kennis van PowerBI
  • Je vind het leuk om zelfstandig te werken

Stuur je motivatie via e-mail naar info@it-efficiency.nl en vertel ons wat jou zo enthousiast maakt aan deze stage. We horen graag van je!