_DSC5049-min (1)

Een veelgehoorde klacht is dat er geen tijd, capaciteit of prioriteit kan worden gegeven aan het starten van een nieuw IT-project. De dagelijkse gang van zaken slokt alle tijd op terwijl er wel grote wensen zijn om de digitale transformatie in gang te zetten.

Daarom bieden wij projectmanagement aan. We ondersteunen alsof we onderdeel van het team zijn en zorgen voor alle projectgerelateerde onderdelen (scope, budget, tijdlijn, knelpunten, taken).

Wij begeleiden jouw organisatie bij diverse IT-projecten:

E-commerce vraagstukken

Vragen over het inzetten van webshops of de ontwikkeling van een volledig nieuwe website, wij geven je onafhankelijk advies.

Online op Marketplaces

Wil je je verkoop uitbreiden op marketplaces als Bol.com of Amazon.com? Wij vertellen je waar je moet starten.

Software implementatie

Heb je een nieuw programma aangeschaft of ben je dat van plan? Wij helpen bij het optimaal borgen van deze nieuwe applicatie bij de gebruikers.

Cybersecurity plan

Termen als ransom ware, hacken, Ddos aanvallen komen veelvuldig voorbij. Wij helpen je met het vinden van de security strategie.

Hardware selecties

De vervanging van hardware is complex, vooral door het jargon. Wij vertalen de offerte naar de organisatie om een goede keuze te maken.

Vervanging telefonieplatform

De vervanging van het telefonieplatform is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig, door alle mogelijkheden met nieuwe technologie. Wij kennen de juiste leveranciers om een passend aanbod te doen.