_DSC5049-min (1)

Zie jij alle IT-projecten stranden door tijdgebrek?

Als organisatie wil je graag digitaliseren of een nieuwe applicatie aanschaffen. Niemand binnen de organisatie heeft tijd om dit op te pakken. Toch is de nood hoog en moeten applicaties vervangen worden. En het liefst voor die bepaalde datum. We horen vaak frustraties over het gebrek aan tijd, capaciteit of prioriteit, die niet kan worden gegeven aan het starten van een nieuw IT-project. Het gemis aan projectmanagement wordt vaak pas zichtbaar als er een noodzaak ontstaat  om de digitale verandering in gang te zetten. Vaak is dat het einde van de support op een applicatie of een wens om efficiënter te werken.

Interim Projectmanagement

Daarom bieden wij projectmanagement aan. We ondersteunen alsof we onderdeel van het team zijn en zorgen voor alle projectgerelateerde onderdelen (scope, budget, tijdlijn, knelpunten, taken). We helpen de afdeling of organisatie met de planning, het opzetten van een programma van eisen en de selectie van leveranciers of applicaties. Ook tijdens de implementatie kunnen we ondersteunen om te zorgen voor de vertaling van de processen naar de inrichting van de applicaties.

 

Wij begeleiden jouw organisatie bij diverse IT-projecten:

E-commerce vraagstukken

Vragen over het inzetten van webshops of de ontwikkeling van een volledig nieuwe website, wij geven je onafhankelijk advies.

Online op Marketplaces

Wil je je verkoop uitbreiden op marketplaces als Bol.com of Amazon.com? Wij vertellen je waar je moet starten.

Software implementatie

Heb je een nieuw programma aangeschaft of ben je dat van plan? Wij helpen bij het optimaal borgen van deze nieuwe applicatie bij de gebruikers.

Cybersecurity plan

Termen als ransom ware, hacken, Ddos aanvallen komen veelvuldig voorbij. Wij helpen je met het vinden van de security strategie.

Hardware selecties

De vervanging van hardware is complex, vooral door het jargon. Wij vertalen de offerte naar de organisatie om een goede keuze te maken.

Vervanging telefonieplatform

De vervanging van het telefonieplatform is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig, door alle mogelijkheden met nieuwe technologie. Wij kennen de juiste leveranciers om een passend aanbod te doen.